Bloggen in een fris jasje

Wat ben ik blij dat het eerste deel van mijn nieuwe website online staat, mijn blog! Wie mij langer volgt weet dat ik al ruim 7 jaar te vinden ben in de blogwereld. Ik begon ooit met bloggen op Lou Leeft, een persoonlijke blog waar ik allerlei dingen deelde die ik leuk vond. Het waren de hoogtijdagen van het bloggen. Ik vond het geweldig om iedere dag een artikel te kunnen delen. Toen mijn oudste zoon geboren werd, was ik terughoudend. We besloten niets van hem online te delen, wat het ook lastiger maakte om te vertellen over mijn leven, dat stond toen immers vooral in het teken van dat kleine mannetje. Artikelen kwamen sporadisch online en ik verloor het plezier in het schrijven van artikelen.

Ik bleef wel schrijven over boeken, want lezen was altijd al een grote passie van mij. Toen Lou Leeft niet meer passend voelde, trok ik in 2018 de stekker eruit. Ik was er klaar mee en blogde zo af en toe op de website van mijn bedrijf. Mocht je het nog niet weten, ik werk als tekstschrijver. Maar ergens wist ik altijd dat het niet klopte. Ik voelde me gevangen in het stramien van ’tekstschrijver’ waarbij ieder ander onderwerp dat ik wilde behandelen compleet uit de context voelde.

Dat was het moment dat Glowing Rebels ontstond, in oktober 2019.

Ik wilde weer schrijven over dingen die ik leuk vond. Of dat nou ging om een taaltip of een boekrecensie. Misschien zelfs artikelen over bewuster leven en ik wilde mijn passie voor illustreren delen. Glowing Rebels moest een platform worden waar je inhoudelijk sterke artikelen kon lezen over boeken, bewust leven en klein geluk.

Mijn online aanwezigheid was dus nogal versnipperd. Ik was online te vinden als tekstschrijver, begon weer met bloggen, was actief op bookstagram én maakte af en toe een illustratie in opdracht. En dat allemaal op verschillende kanalen. Een beetje teveel van het goede zou je zeggen. En dat was het ook. Ik raakte het overzicht compleet kwijt. Daarom besloot ik Glowing Rebels als één platform te gebruiken met als hoofddoel het platform dat ik eerder voor ogen had. Uiteraard vind je hier ook alle informatie over mijn werk als tekstschrijver en de illustraties die ik zo af en toe mag maken.

Maar wat mijn doel de afgelopen maanden vooral was, was rust. Ik wilde rust en overzicht terug en ik hoop dat ik dat door dit platform weer mag ervaren. Dit blog staat nu online en achter de schermen werk ik op mijn gemak verder.

Wat ik de afgelopen maanden vooral heb geleerd over mezelf is dat creativiteit een belangrijke waarde is voor mij.

Ik houd van creatief bezig zijn en dus moet dit platform alle facetten bevatten waar ik (en veel mensen met mij) gelukkig van word. Daarom kies ik ervoor al mijn passies samen te brengen in Glowing Rebels.

Dus wees welkom op Glowing Rebels. Waar je alles leest over boeken, schrijven, illustreren, klein geluk en nog heel veel meer. Ik ga geen artikelen publiceren volgens een schema, ik heb in het verleden namelijk al heel vaak bewezen dat ik niet goed ben ik schema’s aanhouden, haha. Artikelen komen op gevoel, want ik geloof er heilig in dat dat zorgt voor een goede kwaliteit? Oh en nog een weetje over mij: ik ben nogal lang van stof. Dus als je het helemaal tot hier hebt volgehouden, applaus en dank je wel! Ik hoop je hier nog vaak te mogen zien.

Liefs Milou

Delen:

Geef een antwoord


Zoek je iets?