About

Welkom op Glowing Rebels! Ik zal mezelf kort voorstellen, ik ben Milou en Glowing Rebels is een platform waar je alles leest over boeken, klein geluk en bewuster leven. Dat doe ik door middel van recensies, leuke interviews, ervaringen en tips. Daarnaast zal je een flinke dosis creativiteit voorbij zien komen. Creativiteit speelt namelijk een hele grote rol in mijn dagelijks leven. Zo werk ik als tekstschrijver, schrijf ik graag in mijn vrije tijd én maak ik zo nu en dan een illustratie.

De blogwereld is niet nieuw voor mij, zo begon ik in 2013 met een lifestyleblog, louleeft.nl, waar ik met veel enthousiasme jarenlang dag in dag uit artikelen voor schreef. Het was een tijd dat bloggen volop in ‘bloei’ was en ik heb daardoor leuke samenwerkingen mogen hebben met uiteenlopende bedrijven. In 2018 besloot ik te stoppen, louleeft paste niet meer bij mij. Maar na een tijdje begon het toch weer te kriebelen. Schrijven is als een uitlaatklep voor mij en ik besloot te starten met Glowing Rebels.

Zoals ik hierboven al vertelde, werk ik als tekstschrijver. Daarnaast ben ik mama van twee jongens van 7 en 5 jaar oud. Je kunt je dus voorstellen dat het hier thuis altijd een gezellig drukke boel is! Waar alles sneller, mooier en beter moet wil ik graag wat gas terug nemen om te kunnen genieten van het alledaagse, het simpele. Het geluk zoeken in een mooie zonsondergang, een goed boek of een fijne boswandeling. Maar ook in fijn samen zijn met familie. Boeken zijn hierbij voor mij erg belangrijk en spelen als vanzelfsprekend een grote rol op dit blog. Want lezen zorgt er niet alleen voor dat je kunt onthaasten, je waant je ook écht even in een andere wereld. Iets wat soms heel fijn kan zijn. Ik schrijf niet alleen over boeken, klein geluk en slow living, maar ik wil ook van jou horen!

De naam Glowing Rebels is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen straalt op zijn eigen manier. Je hoeft niet altijd de gebaande paden te volgen (vandaar het rebelse) om gelukkig te zijn. Iets wat ik zelf na heel veel vallen en opstaan heb geleerd, en dan bedoel ik écht heel veel vallen en opstaan haha. Het is oké om te doen wat jou gelukkig maakt! Ik hoop dat je de artikelen die ik plaats met evenveel plezier leest, als ik ze schrijf. Wil je niks missen wat betreft mijn boekenliefde? Dan kun je me altijd volgen op Instagram onder @glowingrebels.

Liefs Milou


Zoek je iets?