Glowing Rebels

Mag ik je een warm welkom heten op Glowing Rebels, een plek op het internet waar jij je hart kunt ophalen en alles kunt lezen over persoonlijke ontwikkeling, zelfliefde, klein geluk en slow living. Want ja, dat is wat mij al een aantal jaren bezighoudt, maar wat ik angstvallig verborgen houdt voor de wereld. Waarom? Nou, gewoon. Kwetsbaar zijn is eng, het is een ander stukje van mij dan de meeste gewend zijn. Ik krijg vaak terug dat ik ‘zo lekker nuchter ben’, en hoewel ik dat op bepaalde vlakken ook wel ben, ben ik dat op andere vlakken misschien niet zo.

Dat is ook een beetje de reden dat ik dit blog ben begonnen. Zelf weet ik ook nog niet zo goed wat voor plekje dit ‘niet zo nuchtere deel’ van mij moet krijgen. Dat pad wil ik samen met jou bewandelen. Daarnaast ben ik een beetje klaar met het gehaaste leven dat we vandaag de dag leven. Altijd druk, 100 dingen tegelijk doen en altijd ‘aan’ staan. Het heeft me moe gemaakt, uitgeput.

Glowing Rebels is ontstaan vanuit een persoonlijke behoefte, namelijk mijn ideeën over klein geluk en slow living delen met de wereld. Maar ook mijn visie op zelfliefde met je delen.

Dan de naam: Glowing Rebels. Buiten dat het gewoon lekker klinkt (vind ik zelf) zit er uiteraard ook nog een gedachte achter de naam. En dat is het volgende: Glowing Rebels staat voor stralen op je eigen manier. Onderzoeken wat jouw gelukkig maakt en daarvoor gaan. Ook als het buiten de gebaande paden valt. Naast dat ik jou hiermee wil inspireren is het ook een reminder voor mezelf. Jarenlang heb ik de gebaande paden gevolgd ‘omdat het zo hoorde’, tot op het punt dat ik zelf niet meer wist wie ik was en wat ik het liefst wilde. Ik nam geen beslissingen zonder dit eerst aan ten minste drie anderen voor te leggen, twijfelde altijd en voelde me onzeker en niet gelukkig. Het besef kwam een jaar of twee geleden: ik bewandel de gebaande paden maar het past niet bij mij.

Onstuimige jaren volgden. Ik was de balans in mijn leven volledig kwijt. Nu ik op alle vlakken in mijn leven eigenlijk wel de balans heb gevonden begon het toch te kriebelen om weer te gaan bloggen. Want hoewel mijn passie voor schrijven al begon met het maken van boekjes toen ik klein was, werd het pas echt aangewakkerd toen ik 6 jaar geleden startte met bloggen. Na een jaar gestopt te zijn met mijn lifestyleblog wil ik weer gaan schrijven op een nieuw blog.

De balans is terug, ik ben er klaar voor!

Ik ben dolblij dat ik de sprong heb gewaagd en dat ik Glowing Rebels ben begonnen. Waar ik, geheel zonder verplichtingen of restricties, kan schrijven over mijn journey, klein geluk en afremmen in deze snelle maatschappij. Ik heb dan ook al veel ideeën uitgewerkt voor Glowing Rebels en er liggen er nog genoeg op de plank. Tijd om samen te gaan stralen!

Liefs Milou

Delen:

Geef een reactie


Zoek je iets?