Over Glowing Rebels

Welkom op Glowing Rebels! Ik zal mezelf kort voorstellen, ik ben Milou en Glowing Rebels is een platform waar je alles leest over boeken, klein geluk en bewuster leven. Dat doe ik door middel van recensies, leuke interview, ervaringen en tips. Daarnaast zul je een flinke dosis creativiteit voorbij zien komen. Creativiteit speelt namelijk een hele grote rol in mijn dagelijks leven. Zo werk ik als tekstschrijver, schrijf ik graag in mijn vrije tijd én maak ik zo nu en dan een illustratie op bestelling. Binnenkort kun je op deze website ook een kleine shop vinden!

Zoals ik hierboven al vertelde, werk ik als tekstschrijver. Daarnaast ben ik mama van twee jongens van bijna 5 en 2 jaar oud. Je kunt je dus voorstellen dat het hier thuis altijd een gezellig drukke boel is! Waar alles sneller, mooier en beter moet wil ik graag wat gas terug nemen om te kunnen genieten van het alledaagse, het simpele. Het geluk zoeken in een mooie zonsondergang, een goed boek of een fijne boswandeling. Maar ook in fijn samen zijn met familie. Boeken zijn hierbij voor mij erg belangrijk en spelen als vanzelfsprekend een grote rol op dit blog. Want lezen zorgt er niet alleen voor dat je kunt onthaasten, je waant je ook écht even in een andere wereld. Iets wat soms heel fijn kan zijn. Ik schrijf niet alleen over boeken, klein geluk en slow living, maar ik wil ook van jou horen!

De naam Glowing Rebels is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen straalt op zijn eigen manier. Wellicht is die manier wat anders dan de gebaande paden (vandaar het rebelse) maar weet dat het ook dan oké is om te doen wat jou gelukkig maakt.

Liefs Milou

Laten we samen op avontuur gaan, ga je met me mee?


Zoek je iets?